הליקובקר הכיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/11/2016 | 22:23 | מאת: טלי

שלום, בבירור כאב בטן, נמצאו ערכים סביב 900-1000 כשהגבולות 0-5. הוחלט לטפל בשני סוגי אניביוטיקה ל 10 ימים וסותר חומצה (אומפרדק, קלרידקס ומוקסיפן) בתוספת פרוביוטיקה. השאלה שלי: האם במשך 10 ימים לוקחים את שני סוגי האנטיביוטיקה יחד (בוקר וערב את שני הכדורים) או 10 ימים מוקסיפן ואחריהם 10 ימים קלרידקס? קראתי ש10 ימים לא תמיד מספיקים. האם כדאי להמשיך אנטיביוטיקה (ביחד או לחוד) למשך 14 ימים? הרבה תודה, טלי.

לא ניתן לתת הנחיות טיפוליות דרך האינטרנט - מציע להיוועץ ברופא המשפחה או הרופא שהמליץ על הטיפול. ברמת העקרון טיפול בן 14 יום הוכח כיעיל יותר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה