הליקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/10/2016 | 20:44 | מאת: היפוכונדרית :)

אני חושדת שיש לי חיידק הליקובקטור מאחר ואני סובלת מצרבות, בחילות רעב, אי נוחות בקיבה, התמלאות מהירה ובאופן כללי הבטן שלי השתגעה. יש לי הפנייה לבדיקת גילוי החיידק רק שעכשיו סוכות ורק ביום שלישי אוכל לעשות את הבדיקה. הצרבות התחילו לפני חודשיים וקצת נרגעו אבל מיום כיפור יש לי את כל התסמינים שציינתי. אני ממש מפחדת שהזמן הזה שאני מחכה עד יום שלישי מזיק לקיבה שלי שכבר כנראה חודשיים סובלת. קראתי שהחיידק הזה גורם לכיב ולסרטן ואני ממש בלחץ. האם ניתן להרגיע אותי עד הבדיקה? גם התוצאות לוקחות שבוע למיטב הבנתי.... סליחה על האורך מעט היסטרית :-)

21/10/2016 | 06:47 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אני רוצה להרגיע. במסגרת הזמנים שציינת אין בכלל ממה לחשוש ובקרוב תעברי בדיקה לשלילה/אישור נוכחות הליקובקטר. במידת הצורך בהמשך תוכלי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה