שלשול מלקיחת נורמלקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/10/2016 | 11:09 | מאת: בסטיאן

התחלתי לקחת נורמלקס כל יום בגלל עצירות קשה שנבעה מנטילת התרופה לפונקס. אחרי כמה ימים היו יציאות ושלשול. אולי עדיף לקחת פעם בכמה ימים כדי להימנע משלשולים?

07/10/2016 | 11:14 | מאת: בסטיאן

אני רוצה להימנע משלשולים כי אני פוחד שזה יתפוס אותי במקום שאין בו שירותים

09/10/2016 | 19:23 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מינון הוא 17 מג עד פעמיים ביום. כמובן אם השלשול ממשיך לבצע הפסקה בתרופה ולהפחית מינון. ניתן לנסות לקחת פעם בכל מס' ימים בצורה כזו שתראה שהיציאות נסבלות. לציין כי קיימים תכשירים רבם נוספים במקביל לשינוי בדיאטה (עשירה בסיבים) כדי להקל על היציאות. לכן ממליץ ביקורת רופא גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה