פענוח תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/10/2016 | 10:16 | מאת: אגם א

שלום, עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה לפני כמה חודשים, נלקחה ביופסיה וקיבלתי לפני כמה ימים את האבחנה, אשמח אם אקבל עזרה להבין מה זה אומר... Gastric Antrum, mucosal biopsy: Fragments of antral-type mucosa with mild chronic gastritis. H pylori is not identified. אבחנה: B16-16331/1 T63000 M43000 אני בת 19 ואני חיילת (את הבדיקה עשיתי לפני הגיוס), אז אין לי רופא שאני יכולה לפנות אליו לפענוח התשובות בזמן הקרוב, לכן אודה לך ממש אם אקבל עזרה תודה!

09/10/2016 | 19:15 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מדובר על דלקת קלה כרונית אשר הינה למעשה ללא משמעות קלינית כל עוד את ללא סימפטומים. כמו כן הבדיקה נמצאה שלילית לחיידק הליקובקטר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה