האם דלקת קיבה נקראת (מחלקת הקרוהן)

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/10/2016 | 15:32 | מאת: סאלי

ביצעתי בדיקה קיבה קונוסקופיה ודגימת ביופסיה. האבחנה שקיבלתי היא ( דלקת בקיבה) CHRONIC GASTRITIS, MILD,H,PYLORI NEGATIVE אני כמובן נוטלת כדורי לוסק לצערי היה לי פעמים את החיידק הליקובקטר. האם אני אצליח בהחמרת מצב מול הביטוח לאומי, כי יש לי כיום 60% נכות ואני מקבלת כמה שנים קיצבת נכות צמיתה אשמח את תשובתכם הכנה חג שמח מאיתנו סאלי.

04/10/2016 | 16:38 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

יש דלקת בקיבה, לא על רקע חיידק הלקובקטר. לא קשור לקרון. אין לי מידע לגבי אחוזי נכות בבטוח לאומי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה