ריר בצואה עבר האם יש עןד משהו לעשות?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/09/2016 | 17:20 | מאת: איתמר

שלום ד"ר לפני כמה ימים היה לי פעם אחת ריר בצואה ומאז הכל תקין. 1. האם יש צורך לבירור נוסף אם הכל תקין? 2. יש לי כאבים בצד שמאל שקשה למקם את אזור הכאב האם זה מרמז על משהו? 3. במידה וחס וחלילה יש גידול סרטני במעי הגס והייתי לוחץ על הבטן הייתי מרגיש כאב? אני מאוד אודה לך עם תעני לי על 3 השאלות ללא יוצא מן הכלל כי הרופאים שביקרתי היו דיי אדישים לזה... מעריך את זה מאוד המשך אחר הצהריים טובים.

03/10/2016 | 10:37 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ ביצוע בדיקות צואה ובדיקה אצל רופא גסטרו במרפאה לבירור כמקובל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה