כאבי בטן עקב נטילת אומפרדקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/09/2016 | 13:21 | מאת: אוהד

שלום, אני נוטל אומפרדקס 40 מיליגרם במשך שבוע עקב ריפלוקס שגרם לי לבחילות, קושי בבליעה ותחושת כאב בחזה. כרגע אני מתחיל להרגיש שיפור קטן, אך עם זאת אני סובל מכאבי בטן וגזים מאז תחילת הטיפול באומפרדקס. הרופאה שלי רשמה לי את התרופה nexium כתחליף לאומפרדקס. השאלה שלי היא האם התרופה הזו קלה יותר מבחינת תופעות לוואי והאם היא יעילה כמו אומפרדקס? תודה רבה!:)

03/10/2016 | 10:31 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום לך, פרופיל בטיחות ויעילות די זהים בכל התרופות שסותרות חומצה. תנסי לעבור לנקסיום ולעקב לאחר תופעות לוואי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה