לחות/רטיבות לפני צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/09/2016 | 10:19 | מאת: דוד

שלום, אודה לתשובה לגבי שני דברים שמטרידים אותי.. 1. לאחרונה אני מתעורר די מוקדם בערך 5 וחצי 6 בבוקר עם צורך לשירותים. יציאות רכות לא שלשול, ללא דמם ריר וכו'.. 2. לפני מתן צואה יש לחות/רטיבות באזור פי הטבעת..גם כשיש גזים לפני הקקי..ממזה זה יכול לנבוע? אין כאבי בטן, בדיקות דם וכו תקינות.. אני לא יודע אם להתעלם כפי שאומרת רופאת המשפחה או להכנס לבדיקות נוספות... תודה

28/09/2016 | 08:33 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש צורך בהגעה למרפאה פרוקטולוגית לאנמנזה, בדיקה רקטאלית ובניית תכנית בירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה