עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/09/2016 | 12:30 | מאת: טל

, בריאה בדרך כלל. אתמול היה לי דחף להכנס להתפנות, לחצתי על מנת להוציא את היציאה אך ללא הצלחה. לאחר מכן הבחנתי שיש טיפת דם על האסלה, ועל נייר הטואלט וטיפה על התחתון. בדקתי מה מקור הדם הוא מפי הטבעת. צבעו היה אדום כדם טרי. ישנה תחושה קצת של אי נוחות באיזור אך באופן נסבל. מה הסבירות שזה מרמז על סרטן? כמו כן, זהו אירוע חד פעמי הדימום היה מועט ולא חזר על עצמו שנית.

17/09/2016 | 18:51 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

לפי התיאור הדימום ככל הנראה ממקור אזור פי הטבעת. ממליץ להיבדק ע"י רופא מטפל/גסטרו/כירורג לבדיקה מלאה ואנמנזה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה