הסבר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/08/2016 | 07:20 | מאת: שרון

אבי בן 80 יש לו יציאות מיד אחרי כל ארןחה. פעמיים בבוקר בצהרים בערב. פעם בכמה ימים בדכ כל 4 חמישה ימים הוא משלשל שלשול של פעמיים ברצף מימי לא צהוב. לפני 3 שנים קולונוסקופיה תקינה לחלוטין גסטרוסקופיה עם כיבים בתריסריון מטופלים בלוסק 2 ביום. הוא לוקח סטופייט וזהו. עשו בדיקות מקיפות דם זהומים כל בדיקות הצואה האפשריות. אין ממצאים. זה התחיל לפני שנתיים. לפני שנה וחצי עבר תיקון רשת בקע מפשעתי. בהצלחה. רוצים לעשות לו קולונסקופיה שוב. נראה שאין הגיון בכך. מה ניתן לקחת לעצירת התופעה. יש מה לברר? באיזה כיוון?

שלום לך, קשה לי לענות לך מכיוון שלא ברור לי איזה בירורים בוצעו ומה היו כיווני המחשבה. בקשר לקולונוסקופיה- האם נלקחו ביוספיות לאורך המעי? האם הצליחו בכניסה למעי דק סופי? אם לא- כן ממליץ לחזור על קולונסוקופיה להלשמת הנ"ל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה