תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/08/2016 | 15:12 | מאת: אריאל

שלום , נקבע לבעלי להיום תור לגסטרו ולצערי היתה היום שביתה בבתי החולים . קיבלתי את תשובות בדיקת ה MRI מרופא המשפחה אך הוא לא ידע מה הממצאים אומרים. כבד בעל גודל רגיל עם גבולות סדירים במירקם הומוגני.ציסטה צעירה בסגמט 8. ממצא זעיר בסגמט 7 .יתכן המנגיומה. קסטרו פחות מ 5 מ"מ ראש הלבלב מעט בולט,הומוגני ללא ממצא פוקאלי. אשמח לתשובה עד לקביעת תור חדש לגסטרו

שלום רב, הממצאים לא ספציפיים, דרושה קורלציה עם תלונות המטופל והדמיה (US, CT, MRI) שעשה בעבר, ויתכן שיזדקק לבירור נוסף בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה