מטרוג'יל - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/07/2016 | 17:46 | מאת: ענת

ד"ר שלום, לאחר טיפול שיניים רשם לי הרופא מטרוג'יל 250. לקחתי את הכדורים חמישה ימים והפסקתי בעקבות תופעות לוואי רבות שחשתי מהכדור כגון התנפחות באזור הבטן העליונה והתחתונה עם הקרנה לגב המלווים בכאבים חזקים, סחרחורות ועוד. מאז ועד היום (כחודשיים) סובלת אני מהפרעות עיכול במערכת העיכול העליונה והתחתונה כגון בטן נפוחה, גרפסים וגזים מרובים גם ללא קשר לאכילה ולשתיה ואי נוחות כללית בבטן. האם ידוע כי הכדור מטרוגיל גורם לתופעות שמהן אני סובלת כחודשיים? האם הרופא היה צריך להביא לי במקביל בעת לקיחת המטרוגיל כדור המגן על הקיבה? על חומציות הקיבה? יש לציין שלא סבלתי מבעיות עיכול לפני כן. תודה , ענת

שלום ךעיתים פלגיל יכול לגרום לתופעות הללו לרוב זה פוסק לבד לפי צורך ניתן לפנות למרפאת גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה