עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/07/2016 | 15:03 | מאת: מלי

מה זה יכול להיות? מלי02/07/16 14:56 שלום רב. בת 40. מאפריל האחרון כאבים ובעירה בבית החזה בעיקר מצד שמאל. מקרים ליד ולגב. כאבים גם ברום הבטן. בנוסף צרידות קלה. תחושה שהגרון מלא פצעים ונפוח-לעיתים הן תחושה כזאת ולפעמים היא מופיעה. הייתח אצל אף אוזן ררון בדקה דרך האף ןאמרה שאלו כנראה חומצות שעלו. טופלתי בלוסק ומאלןקס-לא עזר כבקתי ח40 מג קונטרלוק בבוקר ו300 זאנטק בערב-לא עזר ועכשיו 40 מג נקסיום בוקר וערב ביום שלישי גסטרוסקופיה.מתה מפחד 1.מנ הסיכוי שזה סרטן הושט? 2.מה הסיכוי שסותרי החומצה לא עוזרים ויהיה פתרון לא ניתוחי? תודה רבה

שלום לא מדובר בגידול יש לבצע גסטרוסקופיה לצורך הערכה מדוייקת של מצב בקע ורפלוקס על מנת לתת טיפול אופטימלי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה