חנק בושט, וטעם מר בפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/07/2016 | 11:46 | מאת: אור

לאחרונה אני מרגישה חנק באכילת מזונות מסויימים ולא יכולה לבלוע, ביומיים האחרונים, לאחר סיטי בטן, יש לי טעם מר בבוקר, אני יודעת שיש לי בקע בסרעפת,גולש בינוני מכיל קיבה. האם יתכן שעדיין נשארו אצלי שאריות חומר ההזרקה שבסיטי שעושים לי את הטעם המר בפה? מדוע יש לי פתאום את החנק הזה? אני כבר שנים עם בקע.לוקחת 40 מג נקסיום, משקלי 100, ואני בת 70, ואני לא יודעת מאיפוא באו לי כל הסימפטומים האלה עכשיו.. מחכה לכם. תודה

שלום תמונה מתאימה לבקע סרעפתי צריך לחזור לגסטרוסקופיה להערכה מחודשת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה