טיפול משולש וערך crp

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/06/2016 | 08:51 | מאת: אני

דר נכבד הבנתי שמעל גיל 50 לא מבצעים מבחן נשיפה לבדיקת החיידק ההליקובקטר הפילורי. מכיוון שאני חרד לביצוע בדיקת הגסטרוסקופיה שאלתי היא 1. האם יש סיכון לגוף אם לוקחים את הטיפול המשולש :מטרונידאשול+קארין (לוסק אני לקוח כבד חודש ויש להדגיש שיש הקלה בהרגשת השריפה בגוף לאחר נטילתה )אם אין חיידק או אין כיב? 2. אם תוצאת בדיקת הcrp יוצאת גבוהה אני מבין שהטיפול הוא בסטאטאינים ולא אנטיביוטיקה-האם ישנם סוגים של סטאטינים (דלקת לא חיידקית אלא כרונית) אני מבין. 3.האם אפשרי לשלב טיפול נגד החיידק וערך crpגבוה שאני ממתין בנתיים לתוצאות ולהתחיל כבר בטיפול המשולש? תודה רבה

טיפול לחיידק באנטיביוטיקה יש צורך קודם לאבחן וישנן מספר דרכים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה