כיב תרסריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/06/2016 | 06:36 | מאת: מוטי

מוטי29/06/16 06:12 שלום לרופאים : מזה כשנתיים מתמודד עם כיב בתרסריון אשר זוהה באנדרוסקופיה 5-10 ממ בבצל התרסריון ללא חיידק hp יש לציין שהכיב עקשן ומסרב להעלם ניסיתי נקסיום אומפרדקס ומודאל .איכות החיים כמעט נעלמה כל היום יש לי כאבי בטן ועליית "ליחה שורפת לגרון האם יש פיתרון יעיל /ניתוחי ? יש לציין שבדרך כלל אני אדם בריא וצעיר (33)מה עלי לעשות מה יש לרפואה עוג להציעה לי אני סובל נורא

מלבד הליקובקטר צריך לחפש סיבות אחרות כגון תרופות לפנות באופן מסודר לגסטרואנטרולוג

30/06/2016 | 21:41 | מאת: מוטי

הייתי נוטל תרופות ממשפחת ssri אך הוחלפו למודאל עקב הכיב .אז מה הפיתרון שהרפואה יכולה לתת לי הכיב הזה מתיש אותי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה