כאב בטן חזק בבטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/06/2016 | 12:50 | מאת: אדי

סובל 6 ימים מכאב בטן חזק ממוקד ורצוף בבטן תחתונה מצד שמאל ממש למטה שאפשר לשים את האצבע. אין כל הפרעה אחרת במערכת העיכול או ביציאות. רופא כללי לאחר שבדק אותי חשד מיד בדלקת - דיבטיקוליטיס ונתן לי 2 סוגי אנטיביוטיקה ל- 5 ימים (ציפרודס 500, פלאג'יל 250). זה עתה סיימתי את התרופות ואיני מרגיש כל שינוי. אגב, לפעמים אחרי מתן שתן של הבוקר אני מרגיש מעין התכווצות באותו מקום אך כאמור הכאב בגדול כל היום בדרגות שונות. 1. האם האנטיביוטיקה אמורה הייתה כבר להשפיע בהנחה שזו דלקת של הסעיף? 2. בעבר הרחוק היה לי כאב באותו מקום שהיה קצר בימים ולא חזק ואובחן לאחר אנדוסקופיה כמעי רגיז. האם זאת הבעיה? 3. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות בעניין? בתודה אדי, בן 72

לפנות בהקדם לרופא מטפל יתכן ויש צורך באשפוז ומתן אנטיביוטיקה תוך ורידית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה