שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/06/2016 | 19:27 | מאת: ניקולאי

יש לי התקפים של כאבי בטן מפושטים נראה כמו חסימת מעי דק. לא סובל מ עצירות בכלל יציאה תקינה כל יום. . אבל שזה קורה הכל נעצר בקושי גזים. פעם חשבו אפדנדציטיס לא. חשבו אבן בכליה גם לא בסיטי לא. הבנתי שיש חסימה ועלית חום קלה הזעה. זה חזר כל כמ חודשים . ניסיתי תרופה פשוטה שנתנו לי פעם לאבן לכליות וזה עוזר פפברין. שאלתי האם פפברין יכול לפתוח חסימת מעי דק?

פפורין לא מהווה טיפול לפתיחת חסימת מעי דק עליך לפנות לבירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה