עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/06/2016 | 01:18 | מאת: מלי

כנראה שיש לי כיב קיבה או תריסריון-זאת ההשערה של הרופא,טרם בוצעה גסטרוסקופיה. אני נמצאת בתהליך בחודש האחרון ל לקיחת קונטרלוק וזאנטק ועדיין סובלת מהתקפים שנמשכים כמה ימים. שאלתי?ש לי דלקת ביד והאורטופד נתן לי אתופן. האם הגיוני שלקחתי כדור אחד של אתופן ואחרי כשעתיים התחלתי לסבול מבעחרה מוגברת בחזה,כאב עצום באום הבטן ותחןשה כאילו שפכו לי בבטן חומצה.האם זה הגיוני ומה המשמעות של זה? עשיתי נזק בלתי הפיך?

יכולים להופיע כאבים גם אחרי כדור אחד. איני יודע איזה נזק עשית. יש להפסיק הטיפול באטופן, להמשיך קונטרולוק ובהמשך ביצוע גסטרוסקופיה המתוכננת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה