טיפול אנטיביוטי להליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/06/2016 | 22:37 | מאת: אביבה

הבן שלי מקבל כבר ארבעה ימים טיפול אנטיביוטי בחיידק ההליקו בקטר: דוקסילין 100 מ''ג טבליות - 2 כדורים ליום פרוטוציד 500 מ''ג - 2 כדורים ליום אומפרדקס - 2 כדורים ליום מיד כשהוא מסיים לשתות את הכדורים יש לו שלשולים של צואה של אוכל שלא התעכל וגם כאבים בשרירים. האם זה תופעות שכיחות? אודה לכם אם תתייחסו בהקדם בברכה אביבה

ניתן לראות שלשולים, כאבי שרירים פחות שכיח. יש לפנות בהקדם לרופא שנתן הטיפול . לשקול הפסקת טיפול. לבדוק המצאות רעלן של חיידק בשם קלוסטרידיום בצואה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה