בקע גולש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/06/2016 | 09:33 | מאת: קובי

שלום לעונה, אני בן 25, שוקל 59, ומזה 3 שנים סובל מבחילות בוקרחוסר תאבון חמור ולעתים עד כדי סלידה מאוכל, הקאות,-לפעמים רק מיצי קיבה והזעות לילה עד כדי שהבגדים ממש רטובים. אני לא בטוח שכל הדברים קשורים ביחד, אך לאחר ירידה של 8 קג במשקל והחמרה בסיפטומים הנל החלטתי לקחת תעניין ברצינות והופנתי לבדיקת גסטרו..שם נמצאו 2 אורזיות אןרכיות ובקע גולש 37-41 מהשיניים. מאז,הדבר היחיד שמצאתי כי עוזר לי הוא מריחואנה בשל עידוד התאבון אחרת איני אוכל דבר..למרות שאני מרגיש רעב עצום ופשוט חוסר התאבון גובר עליו. השאלה שלי היא האם מה שמצאו בבדיקה קשור למה שאני מרגיש ..תודה לתשובה.

יכול להסביר חלק מהסיפמטומים להמשך בירור וטיפול ע"י גסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה