רגורגיטציה קשה מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/06/2016 | 01:50 | מאת: אני

שלום, קשה מאוד למצוא מידע בנוגע לתופעת הרגורגיטציה ("העלאת גירה"). אשמח לקבל ממכם את המידע לגבי מה הם כלל הגורמים האפשריים לתופעה? מנומטריה תקינה, גסטרוסקופיה תקין, מיפוי התרוקנות קיבה תקין... גם mri מח תקין לשלילת לחץ תוך גוגלתי. מציינת שגם נסיון של שינוי תזונה ונטורופתיה לא עזר כלל (אפילו התה וורבנה בבוקר היה יוצא וגם מים..) מבחינת גסטרו הרופא המליץ לעצור עם הבדיקות ונתן לי טיפול ניסיון במשלשלים - נכון לעכשיו שבוע אחרי הדבר לא עזר... אני ממש נואשת לגבי הגורם לכך וחיי הושבתו..אני בת 25...אשמח לכל מידע נוסף!!!

האם מדובר ברפלוקס חומצי? בסיסי? מציע לפנות גסטרואנטרולוג המתמחה בתנועתיות של המעי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה