הליקובקטר סימנים מיוחדים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/04/2016 | 07:32 | מאת: דן

מה הם הסימנים לנוכחות הליקובקטר? האם יכולים להיות רק כאבים ברום הבטן המוחמרים בשעת אוכלל? ללא כאבי בטן או שינוי ביציאות.

21/04/2016 | 13:09 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

הלקובקטר לרוב ללא תסמינים. יכול לגרום לכאב ברום הטן, אי נוחות, כיב, דלקת.

21/04/2016 | 19:09 | מאת: דן

לא ברור לי אם ככה למה רופא שהתלוננתי בפניו על כאבים ברום הבטן נתן סותרי חומצה. הכאבים נמשכים חודשיים, באים והולכים וכעת אני לא יכולה לעשות בדיקת נשיפה בגלל סותרי החומצה. הכאבים ממשיכים, אני מתקשה לאכול כי אז הכי כואב. איך היית ממליץ לנהוג?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה