שלשולים כרוניים לבן 30

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/04/2016 | 22:50 | מאת: סמדר

בן 30, מזה 8 שנים חולה בסכרת נעורים ותבמונת המעי הרגיז. מאובחן כחולה מיוטוניה דיסטרופי. בעבר ניתוח להסרת כיס המרה עקב אבנים. נוטל לוסק באופן קבוע, וגם פרמין לבחילות. מזה מס שנים סובל משלשולים כמעט כרוניים. מדי מס ימים מקבל התקף של מס ימים עם יציאות רכות מאוד (בערך 10-15 ליום). מצב שאינו מאפשר יציאה מהבית. גסטרוסקופיה תקינה, ריקון קיבה תקין. טיפול אצל מומחית לתנועתיות יתר במעי לא צלח. מה עוד ניתן לעשות? ממה יכול להגרם?

19/04/2016 | 19:45 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

לשלששול כרוני יש מספר גורמים- זיהום, דלקת כרונית, עודף חידקים במעי הדק. נא לעבור בירור במרפאת גסטרו כמקובל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה