שאלה לד"ר אמיר מרעי.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/04/2016 | 10:21 | מאת: גל.

שלום רב, סובל מדלקת כרונית במעי קרוהן+קולוטיס. מטפל בקפדנות. בזמן האחרון ישנו דם טרי יחד עם היציאות וככל הנראה עקב היציאות הרבות ולא בשל המחלה (כ-3, 4 יציאות ליום וניגוב עם 1, 2 גלילי נייר טואלט ליום), וככל הנראה (אזור פי הטבעת נפגע, לפי הצצה לפחות). שאלותי הם: 1. למי אני צריך לפנות בעניין זה גם ומכיוון שהרופאת גסטרו שלי היא רופאה ומעוניין ברופא. 2. מה אוכל למרוח בינתיים באזור (לא סטרואידים), כדי להקל ולהרגיע, עד שאגיע לרופא. חשוב לציין: מטופל ברפסאל, כדורים+ פומי. תודה מראש על תגובתך ויום טוב ומוצלח.

13/04/2016 | 15:02 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש חשיבות רבה מאד למעקב קפדני ומסודר. תפנה לרופא שלך בקופת חולים ותבקש הפניה לרופא גסטרו של הקופה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה