מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/04/2016 | 10:08 | מאת: דן

הרופאה אמרה לי שנראה לה שיש לי מעי רגיז (סימפטומים של נפיחות ,שלשולים/עצירות לסירוגין , תחושה לא נוחה בבטן , תחושת חוסר התרוקנות) . לפי הבדיקות דם נשלל הצליאק , עכשיו השאלה שלי היא כזאת: בעבר בערך בתקופה שהתחיל לי הסימפטומים הייתי אוכל ממש הרבה לחם כ(14-16) פרוסות לחם ביום (8 סנדוויצ'ים בערך) , עכשיו אני שואל האם יכול להיות שבעקבות כך פיתחתי רגישות לגלוטן?

13/04/2016 | 14:59 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, לא מפתחים צליאק בגלל אכילת לחם. למי שיש צליאק לחם מחמיר את הסימפטומים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה