כדורים משלשלים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/04/2016 | 13:51 | מאת: גיל

שלום רב מזה כ-20 שנה אני משתמש בכדורים משלשלים טבעיים תוצרת סין שמשיגים בבתי מרקחת וחנויות טבע במינון של לפחות כדור או שניים ליום..אני מרגיש שבלי זה אני לא מסוגל לתת יציאות והתרגלתי לחיות ככה...אמרו לי שזה מסוכן מאוד ויכול ליצור בעיות במעי כגון חסימות מעיים ופרופורציות במעי הדק..האם כך הדבר ? יש כזה סיכון או שאין ממה לדאוג?

10/04/2016 | 07:55 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

לרוב שימוש במשלשלים באופן כרוני הוא בטוח. במקרה שלך אינני מכיר את התרופה הספציפית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה