בדיקה לפני גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/04/2016 | 17:41 | מאת: דורית

לאחרונה מזה כחודשיים אני סובלת מ"שריפה בחיך ויובש בלשון" בלילה הלשון נדבקת לחיך.עברתי כל מיני בדיקות ועכשיו הופניתי לגסטרוסקופיה (פעם שלישית) אני בת 64 בהסטוריה סרטן השד וסרטן בכליה שמאל (הקוטב הדרומי שח הכליה הוצא ב2012)בבדיקת דם שעשיתי kappa-Lambda Ratio (B) 2.73 . ו ערך lgG1 1050 .מה זה אומר? אשמח לתשובה. דורית

10/04/2016 | 07:42 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, מהתלונות מתרשם שמדובר ביובש בפה. יש לבצע בירור ע"י רופא מטפל. באשר למספרים שהזכרת ממליץ לפנות להמטולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה