פוליפ ססילי באנטרום בקוטר 9 מ"מ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/04/2016 | 17:30 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, בת 58. במעקב משנת 2009 עקב פוליפ סיסלי באנטרום אחת לשנתיים. כעט, לפני מספר שבועות הקאתי פעם אחת בבוקר ופעם אחת באמצע הלילה בהפרש של שלושה שבועות בין הקאה להקאה. לכן, הוקדם הבירור של גסטרוסקופיה. הרופא גסטרו מציין: ושט תקין, GEJ בגובה 36 ס"מ מהשיניים. קיבה- רירית תקינה בכל הקיבה, באנטרום פוליפ ססילי בקוטר כ- 9 מ"מ, נוקשה למגע, מצופה ברירית תקינה. נלקחו ביופסיות: MILD CHR ANTRAL GASTRITIS תריסריון - בצל וחלק היורד - תקינים. הוזמנתי לקבלת תשובה כעבור חודש ימים. היום הגעתי כעבור חודש ימים לקבלת התשובה והרופא ראה במחשב שלא התקבלה תשובה והתקשר למעבדה לברר הסיבה. אמרו לו שהתשובה עדיין לא מוכנה, מבצעים צביעות נוספות. הוזמנתי שוב לקבלת תשובה לעוד שבועיים. אני מאדדדד לחוצה, ומפחדתתתת.... רציתי לשאול האם תשובה פתלוגית לוקחת כל כך הרבה זמן? ומה הכוונה לצביעות נוספות? זה מראה על מצב מסוכן? ברור לי שאני צריכה להמתין בסבלנות, אך באיזה מצבים זה נשלח לצביעה נוספת? אודה לתשובתך וסבלנותך האדיבה

04/04/2016 | 19:05 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ להצתין לצביעות בסבלנות. לצערי לא אוכל לתת תשובה יותר חכמה כעת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה