נקסיום למשך חודש - דלקת בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/03/2016 | 08:35 | מאת: עדי

שלום, אני מקבל מזה עשרה ימים נקסיום בגלל דלקת בקיבה (זה מה שאבחן הרופא ללא בדיקה פולשנית אלא לפי תלונותי שהם תחושת שריפה בחזה מה שמוחמר בשעות הלילה והשינה). מיום ליום הסימפטומים פחתו והתחושה הכללית טובה יותר. הכדורים ניתנו לחודש. אני מרבה לקרוא על כך שכאשר מפסיקים את התרופה יש נטיה לריבאונד. האם זה כך? האם יש פתרון? למשל להוריד מינון כל פעם קצת?

02/04/2016 | 19:01 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ על בירור כולל גסטרוסקופיה לשלילת דלקת בוושט, קיבה, מחלה כיבית, חידק הלקובקטיר. יש ריבונד אך אפשר לרדת לחצי מינון למספר ימים לפני הפסק מוחלטת.

03/04/2016 | 08:43 | מאת: עדי

והתחלתי להתעורר משינה בגלל הצריבה. מה יכולה להיות הסיבה? איך היית ממליץ לנהוג? האם הליקובקטר יכול להופיע ללא כאבי בטן אלא רק צרבות?

02/04/2016 | 21:42 | מאת: דני

מה הכוונה ריבאונד? האם אחרי אומפרדקס של 3 שבועות פעם ביום גם יש ריבאונד? היה לי דלקת בוושט ואחרי הפסקה של האומפרדקס מרגיש מין עוותים בבטן התחתונה.האם זה תקין?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה