גזים במערכת העיכול ברוב שעות היום והלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/03/2016 | 00:12 | מאת: יוסי

שלום וברכה. כבר תקופה ארוכה אני סובל מגזים במערכת העיכול. מדובר בכמות גדולה מאד ולאורך רוב שעות היום. אני אוכל ארוחות מסודרות ובכמויות סבירות. הגזים מסיבים לי סבל רב! אשמח לעצה והדרכה. תודה.

שלום רב, מציעה לבדוק ריבוי גזים הקשור באי סבילות למזונות - בדוק אי סבילות ללקטוז ולפרוקטוז (בתבחיני נשיפה) וכן רגישות לגלוטן (בבדיקת דם). נסה במקביל טיפול בפרוביוטיקה באופן רציף מדי יום.

25/03/2016 | 00:28 | מאת: י

איזה פרוביוטיקה את ממליצה? באיזה מינון יש ממיליארד עד מאות מיליארדים תודה רבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה