האם זה צליאק או משהו אחר? אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/03/2016 | 10:22 | מאת: אור

שלום מזה כחודש וחצי סובל מכמה סימפוטמים נוראיים שלשולים בכל בוקר ( רק בבוקר, לפעמיים יציאה אחת לפעמיים פעמיים) ובמהלך היום הכל תקין ואין יציאות גזים במהלך כל היום קשקשיים ברמה מטורפת בראש עייפות למרות שישנתי 8-9 ( ואני בנאדם ש5 שעות היו מספיקות לו לכל היום) קפיצות שרירים בכל הגוף ולפעמיים תזוזה בלתי רציונית של היד או של הרגל ירידה במשקל ( ירדתי 7 קילו ואתמול שקלתי 59.7 והיום 59.5) כאבים מוזרים ביד ובאצבעות מין דקירות כאלה לא מוסברות קראתי קצת באינטרנט וכל הסיפמטומים מתקשרים למחלת הצליאק למרות שעברתי בדיקות דם והכל תקין וגם בדיקת צואה הייתי גם אצל ניורלוג שאמר שהכל תקין אשמח לחוות דעת מאחד הדר כי זה פשוט בלתי נסבל לחיות ככה תודה

שלום רב אתה סובל מתסמינים שונים והם בלתי ספציפיים. יש מקום להמשך בירור רפואי, עד לאבחנה במה מדובר. אנא פנה לבדיקת רופא פנימי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה