בדיקת ניטור חומציות כולל impedance

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/03/2016 | 12:56 | מאת: LPR

שלום, הבנתי שלא כל המכונים שמבצעים בדיקת ניטור ph מבצעים גם impedance. 1. האם אפשר לדעת בבקשה אילו מכונים ובתי חולים בארץ כן מבצעים בדיקת מנומטריה high resolution ובדיקת ניטור חומציות impedance multi-channel? 2. כמו כן, האם ניתן לבצע את הבדיקות הללו באופן פרטי בארץ? לא הצלחתי למצוא מידע. 3. במידה ובהפניה מרופא הגסטרו לא צוין מפורשות בדיקה עם impedance, האם עדיין יש אפשרות לבצע זאת? אני סובלת מתסמיני ריפלוקס סמוי, ללא הקלה ניכרת מ-PPIs, לכן חושדת ברפלוקס מרה. תודה רבה

שלום לך אחת הכתובות האפשריות היא אצל דר' טיבריו הרשקוביץ במעבדת התנועתיות - הדסה עין כרם. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה