מניעת גלוטן מתינוקת- צליאק במשפחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/03/2016 | 11:13 | מאת: נעמי

היי, יש לנו 2 ילדים רגישי גלוטן. ביתי בת החצי שנה החלה בארוחות קטנות של פרות וירקות, אני מתלבטת מאד האם לחשוף אותה לגלוטן, אשמח לקבל מידע בנושא, תודה, נעמי

שלום רב, נראה לי נכון הסתברותית לא לחשוף לגלוטן בשלב זה ולערוך בדיקה גנטית לכל המשפחה

08/03/2016 | 08:46 | מאת: נעמי

תודה על התשובה. בעלי ואני ערכנו בדיקת דם לשלול צליאק- האם לזה הכוונה? כמו"כ יש ילד נוסף שהנוגדנים שליליים אצלו לצליאק ברוך ה', האם חשיפה בגיל מאוחר עדיפה? באיזה גיל?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה