שאלה על ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/03/2016 | 15:36 | מאת: דוד

שלום, אני בן 45, גבוה ורזה. בריא בדר"כ. אני שותה קפה ותה בעבודה, אך מפסיק עם זה 4-5 שעות לפני השינה. עדיין לאחרונה אני פתאום קם בלילה פעמיים שלוש לשירותים. לאחרונה עברתי בדיקת קולונוסקופיה פולשנית בגלל עצירות שהופיעה לפני כשנה. הבדיקה היתה בסדר, ואני באמצע בירור. אמרו לי שלא היה ממצא פתולוגי. אם הערמונית היתה מוגדלת אפשר לראות את זה בבדיקת קולונוסקופיה? אם היא היתה מוגדלת היו צריכים להגיד לי? תודה, דוד

שלום רב, ערמונית מוגדלת ניתן למשש בבדיקה רקטלית. לא מדווחים עליה בבדיקת הקולונוסקופיה. בדיקת רופא אורולוג תיתן תשובה לשאלתך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה