קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/02/2016 | 17:47 | מאת: חייל

שלום , אני חייל שעובר בירור קרוהן , הצבא לא כלכך מתייחס לבעיות שלי הם פשוט הורידו לי לפרופיל 45 ללא שום הקלות בשירות והציבו אותי במקום מאוד רחוק מהבית עם יציאות של 11/3 .. היום הייתי אצל רופא מומחה גסטרו באופן פרטי והוא נתן לי דף סיכום שבסוף הדף רשום יש להתאים תנאי השירות למצבו הבריאותי הנוכחי עם מגבלות הנובעות מיציאות רבות וכאבי בטן בנוסף הוסיף שלפי המצב שלי והסטוריה משפחתית (לאבא יש קרוהן) זה מעלה את הסבירות למחלת מעי דלקתית ופשוט כרגע לא הודגמה עדות מעבדתית .. השאלה שלי היא האם לפי ההמלצה של הרופא המומחה הזה הרופא הצבאי יתייחס לבקשה שלי לשרת במקום קרוב לבית בשירות יומיות? .. אני יודע שזה נוגע המון בעניין הרפואה הצבאית אך אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, תודה.

שלום לך, התשובה היא כן ברוב המקרים, אך כל עוד טרם קיבלת אבחנה חד משמעית של קרון/מחלת מעי דלקתית אחרת, עדיין יכולות להיות בעיות בדרך. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה