הרבה (מאוד) גרפסים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2016 | 21:57 | מאת: מאיר

שלום רב, שמי מאיר ואני בן 31. בשבועות האחרונים התחילה אצלי תופעה מוזרה שאחרי כמעט כל ארוחה - יש לי מתקפת גרפסים (עשרות ויותר) למשך כחצי שעה. יש לציין שלאחרונה אני גם סובל מהתקפים של כאבי בטן מאוד חזקים. למרות שביקרתי אתמול אצל רופאת גסטרו (שקבעה שיש לי התפרצות של מחלת מעי רגיז) לא קיבלתי הסבר מלא ומספק לתופעת הגרפסים. מה גורם להם להגיע בקצב כל כך חריף עד שקשה לי לנשום? מציין גם שאני לא אוכל מאכלים כגון חלב (אי סבילות ללקטוז) וקטניות. אשמח להסבר בנושא תודה רבה! מאיר

שלום גרפס זה ארוקטציה אוויר שנכנס עם מהירות אכילה יש לאכול ולשתות כמות קטנה ובאופן איטי! יש לבצעה בדיקת נשיפה לחידדק HP

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה