גסטרוסקופיה - תוצאות: ארוזיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2016 | 15:08 | מאת: ג'וני

שלום, בבדיקת גסטרוסקופיה שנעשתה בעזרת אוקסימטר נתגלו הממצאים הבאים: ניתנה סדציה בהדרגה לפי צרכי החולה ושט תקין מעבר ושט-קיבה בגובה 40 ס"מ עם ארוזיה בודדצ ארוכה העולה לגובה של 30 מ"מ קיבה כולל הפוך - פסי אודם ארוזיות בגוף פרוקסימלי ופונדוס (נלקחו ביופסיות אנטרום וגוף) שוער תקין בצל תריסריון וחלקו השני תקינים הפעולה בוצעה ללא סיבוכים. ניתן לי נקסיום 40 מ"ג ל3 חודשים. מה אומר הממצא של הארוזיות ואיזו בעיה רפואית הוא גורם? תודה רבה מראש

שלום יש סימני דלקת בקיבה ממצא לא ספציפי יש להמתין לביופסיה טיפול בהתאם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה