שייק ירוק ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/01/2016 | 17:47 | מאת: עינת

שלום, לאחרונה התחלתי לשתות "שייקים ירוקים" הכוללים פירות( תפוח עם קיווי או בננה ואפרסמון)+ כוס עלי תרד או סלרי. על בסיס מיץ מתפוז אחד. במקביל התחלתי לסבול מנפיחות בבטן ( הבנתי כי זה קורה לחלק מהאנשים) ורציתי לדעת כיצד אפשר להמשיך לשתות את השייקים ולמנוע את הנפיחות? האם הגוף זקוק לזמן הסתגלות? האם רצוי להתחיל בכמות קטנה ולעלות בהדרגה? או רצוי לא לערבב מספר פירות? להפחית ירקות עליים? בתודה מראש עינת

שתיית שייקים מסוג הזה ירקות פירות מוביל לנפיחות בבטן בשל אי ספיגה של חלק מפחמימות אין כל דרך למנוע זאת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה