חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/01/2016 | 21:00 | מאת: rom

בבדיקת גאסטרוסקופיה נמצא אצלי חיידק הליקובקטר ,קיבלתי טיפול הברידי לשבועיים הכולל מוקסיפן 500 ואומפרדקס 20 למשך שבועיים ובשבוע השני שילוב של קרלין 500 ומטרוגיל 500 לשבוע השני,רציתי לשאול מה אחוזי ההצלחה של טיפול זה והאם ישנה המלצה נוספת לטיפול??בנוסף אחרי כמה מסיום הטיפול מומלץ לבדוק יעילות במבחן נשיפה ??

שלום אחוזי המצחה בטיפול הזה 85 כעת אין טעם לבדר על טיפולים נוספים יש להשלים תבחין נשיפה ל HP חודש וחצי לאחר סיום טיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה