רפלוקס ורוק סמיך ...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/01/2016 | 13:15 | מאת: טל

שלום רב, לפני מספר שנים סבלתי מהליקובקטר וגסטריטיס. לאחר מכהשתמשתי בלנטון ואומפרדקס כדי למנוע צרבות וכד'. בעיה אחת נשראה והיא מלווה אותי מספר שנים היא רוק סמיך מאוד. זאת אומרת שהרוק שלי הוא כמו דבק. אני נמנע מאכילה של דברים מסויימים כמו עגבניות וכד' מכיוון שאני מרגיש שזה נתקע לי בגרון. כמו כן אני סובל עדיין )מעט) מתופעת הרפלוקס. אודה על המלצות לטיפול בבעית הרוק הסמיך ומה יכול להסביר אותה ? תודה.

יתכן מדובר בתופעות של רפלוקס קיבתי ושטי מומלץ להשלים בירור עם PH METRIA

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה