בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/12/2015 | 15:50 | מאת: מרינה

שלום אני בת 29 ומזה כ10 שנים סובלת מנפיחויות בבטן,כאב שנמשך מספר ימים המלווה בעצירות. בדיקת גסטרוסקופיה שנעשתה לפני 5 שנים מצאה הליקובטר פילורי שטופל. האבחנה של הגסטרואנטרולוג שהלכתי אליו זה תסמונת המעי הרגיז ניסיתי פרוביוטיקה בהמלצת רופא שלא עוזר. זה מפריע לי לתפקד לפעמים. כמו כן ניסיתי תרופות סבתא כמו שזיפים, שתיית כורכום ועוד. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בביצוע קולונוסקופיה? תודה

לחזור לגסטרואנטרולוג. ישנן תרופות נוספות הן לעצירות והן לתסמונת המעי הרגיש

14/12/2015 | 15:19 | מאת: מרינה

האם יש צורך לדרוש ביצוע קולונוסקופיה? יש צורך לציין שאצל אבא היה סרטן מעי גס בגיל 46. אני בת 29. תודה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה