חסרת אונים מכאב בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/12/2015 | 15:59 | מאת: מיטל ג.

שלום. בת 22, שנה וחצי לאחר ניתוח שרוול קיצור קיבה מוצלח, ושנה אחרי כריתת כיס מרה. לוקחת נקסיום 20 מג על בסיס יומי. לפני שבועיים התחילו לי כאבים חזקים בכל איזור הקיבה והסביבה.. ממש מצד ימין מתחת לחזה ועד צד שמאל מתחת לחזה. כאבים שלא נחלשים ולא עוברים ומגבילים אותי להשארות בבית כל היום. נעשו: בדיקות דם, בדיקות שתן ובדיקת גסטרו (כולל לקיחת ביופסיות) - הכל יצא תקין! כל הבדיקות מראות על תקינות מוחלטת של הקיבה, תריסריון, כליות וכבד. אני כבר מרגישה אבודה וללא מוצא והכאבים לא נעלמים!! בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולהפנות אותי לבדיקה שתוכל לעזור לי או לרופא בתחום כלשהו.. ממה הכאב יכול לנבוע??? תודה

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. האם נעשה סונר בטן לבדיקת כיס מרה? להמשך בירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה