מעי עצל עם הפס.קת עישון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/10/2015 | 20:05 | מאת: טל

שלום רב, אני בעלת מעי עצל וזהו נתון מולד. כל חיי סבלתי מעצירויות והתמודדתי איתן בכל הדרכים הקיימות . עד לפני חודש וחצי עישנתי והנתון החיובי היחיד בסיגריות היה שזה עזר לי עם פעילות המעיים( במסגרת חיי עם העצירויות ). לפני חודש וחצי הפסקתי לעשן וחיי הפכו לסיוט מתמשך. במשך שישה שבועות יצאתי לשירותים פעם אחת כל שבוע וגם יציאה מזערית, לא משהו שניתן להגדיר כיציאה בריאה. המשמעות היא שאני סובלת מעצירות נוראית כאבי בטן נפיחות עצבים כאבי ראש

27/10/2015 | 21:03 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, מתרשם שמדובר בעצירות כרונית וקשה. ממליץ לעבור בירור אצל גסטרואנטרולוג כולל מנומטריה רקטאלית , בדיקת זמן מעבר והתאמת טיפול מקסימלי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה