כאבי בטן שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/10/2015 | 08:48 | מאת: א. ג

שלום, בן 48 שנים. גובה: 1.93 מ'. משקל: 112 ק"ג, ללא מחלות רקע. לאחרונה כאבי בטן עמומים בצד שמאל במרכז-אמצע ( לא בבטן התחתונה!!!) אין חום, יציאות רגילות , אין תכיפות בהשתנה. אין כאבים שאני משתעל. הכאבים הם קלים ומציקים במישוש, לא בהליכה ולא בישיבה. מה המלוצתיך להמשך טיפול ? בתודה

22/10/2015 | 14:20 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ לבצע סונר בטן ובדיקות דם כלליות ולהגיע לבדיקת רופא גסטרו.

25/10/2015 | 12:42 | מאת: א. ג

שלום, עשיתי סונר בטן עליונה ותחתונה ,כל האיברים הודגמו, הכל יצא תקין ,אין מימצאים מחשידים. הטחול גדול מעט אבל נאמר לי שבגלל הגובה ( 1.92 )זה מקובל. ב. אין חום , ואין שינויים ביציאות או בהשתנה - הכל כרגיל : האם לאור נסיונך לאיזה "כיוון הולכים" הכאבים הללו שפחתו מאוד בימים האחרונים? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה