בעיית רוק סמיך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/10/2015 | 13:28 | מאת: טל

שלום רב. אני בן 29לפני כ-7 שנים סבלתי מהחיידק הליקובקטר. מאז אני סובל מתופעה שהיא די מרגיזה של רוק סמיך כך שכל מה שאני אוכל אני מרגיש כמו תחושה של מחנק. כמו כן אני סובל מדי פעם מרפלוקס תופעה שנשרה מאז היה לי את ההליקובקטר. לעיתים אני משתמש בלנטון להפחתת החומציות וכד'. אך האם ישנו פתרון אחר ? ודה.

19/10/2015 | 20:03 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ בצוע בירור שמתחיל בגסטרוסקפיה לבדוק אם ישנה תמונה של רפלוקס בושט. המשך טיפול/בירור ייקבע בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה