כאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/10/2015 | 12:45 | מאת: אלי

שלום,יש לי כאבים בבטן עליונה שנמשכים כשמונה חודשים שמלווים במספר נויטרופילים נמוך(1.6)ונטייה לזיהומים כמו כן גם נשירת שיער, עשיתי בדיקות במרפאה זיהומית, אצל גסטרולוג וכל הבדיקות תקינות כמו כן אולטרסאונד שיצא תקין למעט טחול מוגדל קצת אך בממדים, מה יכולה להיות הסיבה לכאבי בטן והאם יש קשר לספירה הנמוכה של הנויטרופילים? תודה מראש

19/10/2015 | 20:01 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, אין בידי מספיק מידע כדי לקבוע אבחנה. ממליץ פניה להמטולוג(רופא דם), השלמת גסטרוסקופיה והמשך בירור המטולוג וגסטרואנרולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה