פחד מגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/09/2015 | 10:18 | מאת: שקד

שלום רב, אני חייבת עזרה בבקשה. עברתי גסטרוסקופיה תחת טשטוש בלבד שנכשלה עקב זה שהרגשתי הכל ורפלקס ההקאה עבד ופשוט הוצאתי את האנדוסקופ בכח..שאלתי היא האם התרסיס בלוע יעזור? ירדים את הרפלקס? איך אפשר להקל על אופן הבדיקה? שאלה נוספת...יש לי תסמינים של כאבי בטן, בחילות איומות ו"גוש תקוע בגרון"...הליקובקטר נמצא שלילי...מה יכולות להיות הסיבות לתסמינים כאלה חוץ החיידק? תודה רבה!!!!!

שלום לך איני יודעת היכן בוצעה הבדיקה. במכון הגסטרו בבית החולים אנו מרדימים כך שאין כל תחושה וכל תגובה, בקשי לחזור על הבדיקה במסגרת בית חולים. כאבי בטן ובחילות יכולים להיות במגוון רחב של מצבים. הבדיקה הראשונה היא חיפוש דלקת בקיבה או בתריסריון - ע"י הגסטרוסקופיה. הרגשת "גוש תקוע בגרון" יכולה לייצג, בין היתר, הגדלה בבלוטת התריס או "סתם" מצב רגשי לחוץ. חג שמח

26/09/2015 | 11:12 | מאת: שקד

היא לא בוצעה בבית חולים.. האם תרסיס בלוע יכול לעזור לי? להרדים את הרפלקס? תודה! וחג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה