כאב באיזור הוושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/09/2015 | 09:51 | מאת: ורד

שלום, אני בחורה בת 30. בשנה האחרונה ישנם כאבים חוזרים באיזור הוושט. כאילו תקוע לי מזון בוושט. לרוב זה נמשך 24 שעות וחולף עד לפעם הבאה.. לרוב אחרי אוכל אבל לא תמיד. ממה זה יכול להגרם? איך לטפל? מה עושים?

שלום לך התופעה שאת מתארת יכולה להגרם מהפרעה תנועתית בושט, מהפרעה מכנית, אנאטומית, או מדלקת, למשל. רצוי לברר אצל גסטרואנטרולוג מה הסיבה. ישנן מס' שיטות בדיקה, החל מהסתכלות פנימה עם גסטרוסקופיה, דרך בדיקת תנועה ולחצים בושט ועד לצילומי רנטגן. פני לרופא בשאלה זו והתחילי בירור. חג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה