שלשול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/09/2015 | 22:23 | מאת: יניב

שלום מזה חמישה ימים שאני סובל מיציאות מימיות ומרובות. למרבה הפלא, במהלך הצום לא סבלתי מיציאות, אך מאז יציאת הצום הערב היו לי כבר מספר יציאות. אין כאבי בטן או חום, ללא הקאות. ברצוני לשאול בבקשה: האם יש צורך בבדיקה/בירור/טיפול, או להמתין עוד בתקווה שיעבור? מה יכולה להיות הסיבה לשלשול שמתמשך כבר חמישה ימים? האם ספירת דם תקינה (בוצעה ללא קשר) שנעשתה לפני 3 ימים והיתה תקינה, שוללת זיהום או וירוס? תודה רבה

שלום לך. שלשול שמישכו מס' ימים נחשב שלשול חריף, הסיבה לו בדרך כלל זיהומית והוא חולף מאליו. אם התופעה תמשך מעבר לשבוע נוסף יש לפנות לרופא להמשך בירור. חג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה